
Blomkålsuppe med kylling og krutonger
min | Rask og enkel
Ingredienser
200 g
Kylling Lårfilet
800 g
blomkål
2.5 stk
løk
1 l
kraft/buljong
2.5 dl
fløte
0 ts
litt salt og pepper

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Blomkål og løk kuttes i grove biter og stekes i 3 minutter. Tilsett kraft og kok mørt.
Kjøres i blender og smak til med fløte, salt og pepper.
Skjær kylling lårkjøtt i fine terninger. Stek i stekepanne til terningene er gjennomstekt.
Garneres med kylling lårkfilet, stekt i små terninger, og krutonger.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

