
Buddha Bowl
15 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Spiseklar kylling - soltørket tomat
2 dl
quinoa (lag slik pakken beskriver)
1 pose
grønnkål
0.5 strimlet
rød kinesisk spisskål
100 g
bønnespirer
3 stk
gulrøtter
0.5 dl
ristede peanøtter
koriander fersk
Peanøttsaus
3 ss
peanøttsmør
2 ss
ferskpresset limejuice
1 ss
soyasaus
2 ts
brunt sukker
2 ts
sambal oelek, malt fersk chilipaste
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kylling Buddha Bowl med peanøttsaus: smakfullt, raskt, uimotståelig!
Slik gjør du
- Visp sammen peanøttsmør, limejuice, soyasaus, brunt sukker, sambal oelek og 2-3ss vann i en liten bolle.
- Kok quinoa i henhold til instruksjoner på pakken.
- Kutte grønnkål, kål og gulrøtter i strimler.
- Porsjoner quinoa i en bolle, topp med Spiseklar kylling, grønnkål, kål, bønnespirer, gulrøtter, koriander og peanøtter.
- Serves med krydret peanøttsaus.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
