
Cannelloni med konfitert kyllinglår
Ingredienser
Konfitert kyllinglår
Hjemmelaget pasta
Tomatsaus
Bechamelsaus
Fyll til cannelloni
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hjemmelaget pasta fyllt med konfitert kylling, tomatsaus og bechamel.
Slik gjør du
Konfitert kyllinglår:
Tørk av kyllinglårene med tørkepapir og ha på salt.
Legg de i en middels stor kasserolle og hell på olje til lårene er dekket.
Skrell hvitløksfedd og ha de i kjelen sammen rosmarin og timian. (Hele stilker)
Sett stekeplaten på middels til høy varme til du oppnår en temperatur på 90-95 grader.
Kyllinglårene konfiteres i oljen til kjøttet løsner fra benet.
Når kyllinglårene er ferdige tas de ut av kjelen for avkjøling. La de avkjøle i 10 minutter. Ligger de for lenge blir de kalde og det blir vanskelig å plukke kjøttet.
Når lårene er avkjølt plukkes kjøttet fra benet med hendene, og legges til siden.
Hjemmelaget pasta:

Tomatsaus:

Fyll til cannelloni:
Finn fram en stekepanne og varm opp litt olje.
Ha i babyspinaten og varm opp på lav styrke i ca. 1 minutt til den har falt sammen.
Tilsett konfitert kylling og bland det inn sammen med spinaten. Pass på at det ikke steker, det skal kun varmes.

Bechamelsaus:
Finn fram en liten kasserolle og sett stekeplaten på medium styrke.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6-1.5
