
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Chili Bbq Lollipop Wings
Coleslaw
1 stk
Endive
0.5 stk
Rødkål
stk
Bird eye chili
2 stk
Kaffir lime blader vasket
0.5 stk
Rødløk
0.5 bunt
Koriander
0.5 bunt
Mynte
2 ss
Fiskesaus
1 ss
Yuzu
1 ss
Tamarind paste
1.5 ss
Sukker
2 ss
Tahini
1 ss
Sesamfrø
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En frisk og spennende smakskombinasjon. Passer perfekt som fingermat!
Slik gjør du
- Chili Bbq Lollipop Wings stekes etter pakkens anvisning.
- Bruk en madolin og snitt endive og kål i strimler. Kutt så løk i julienne og kaffir lime blader i englehår. Kutt koriander og mynte i chiffonade. Ha alt i en bolle og sett til side.
- I en mindre bolle mikser du nam pla, yuzu, tamarind og sukker sammen med litt finhakket bird eye. Smak til at den er balansert og miks så dette med grønnsakene.
- Server Lollipop Wings med et dryss tahini og sesamfrø og coleslaw på siden.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
