
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Chili Bbq Lollipop Wings
2 stk
Eggeplomme
2 dl
Olje
0.5 stk
Sitron
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Hvitløksfedd
Salt
0.5 stk
Granateple (kjærner)
Persille/gressløk
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kombinasjon av friske smaker
Slik gjør du
- Chili Bbq Lollipop Wings stekes etter pakkens anvisning.
- Bruk en madolin og snitt endive og kål i strimler. Kutt så løk i julienne og kaffir lime blader i englehår. Kutt koriander og mynte i chiffonade. Ha alt i en bolle og sett til side.
- I en mindre bolle mikser du nam pla, yuzu, tamarind og sukker sammen med litt finhakket bird eye. Smak til at den er balansert og miks så dette med grønnsakene.
- Server Lollipop Wings med et dryss tahini og sesamfrø og coleslaw på siden.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
