
Dobbelbakte poteter med kylling
30 min | Enkelt
Ingredienser
2 stk
Bakt potet
2 stk
Spiseklar lårfilet bbq/soltrøket tomat/kreolsk
150 g
Revet ost
2 stk
Tomater
2 stk
Håndfull grovahakket koriander
1 stk
Salt og pepper etter smak

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ost, kylling og potet i en nydelig blanding. Perfekt som smårett.
Slik gjør du
Vask potetene og stikk hull i dem med en gaffel. Legg dem på et steke brett. Og sett det inn i forvarmet ovn på 200 grader.
Ta potetene ut av ovnen og del dem i to på langs. Grav ut potetkjøttet.
Bland potetkjøttet sammen halvparten av kyllingen, grovhakket tomat, halvparten av korianderen, salt og pepper. Ha blandingen i potetskallene, og topp med resten av kyllingen og revet ost.
Sett potetene tilbake i ovnen, og bak dem i 12-15 minutter til osten er gyllen.
Topp med resten av korianderen og server gjerne med lime hvis du har.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

