
Eggerøre med dill og crème fraîche
10 min | Enkel
Ingredienser
3 stk
egg
1 ss
smør
1 håndfull
dill, hakket
1 ss
crème frâiche
1 klype
salt og pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig eggerøre til hverdags og til fest
Slik gjør du
Knekk eggene i en bolle og pisk sammen med en gaffel.
Om du ønsker en glattere eggerøre kan du bruke en stavmikser.
Finn frem en stekepanne og ha i egg og smør i den kalde pannen.
Sett platen på lav varme og bruk en slikkepott til å røre sammen eggene til du får den konsistensen du ønsker.
Ta røren av varmen og tilsett crème frâiche, dill, salt og pepper.
Legg røren over på en tallerken og server med godt brød til.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
