
Eggesalat med dill
15 min | Enkel
Ingredienser
6 stk
egg
65 g
majones
1 håndfull
dill, finhakket
1 håndfull
gressløk, finkuttet
1 ss
sennep
1 klype
salt og pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Eggesalat til festlige anledninger
Slik gjør du
Kok opp vann i en kjele.
Ha i eggene når vannet koker og la koke i 8 minutter.
Kjøl eggene under kaldt vann til de er helt avkjølt.
Skrell eggene og del de med en kniv eller eggdeler.
Ha eggene i en bolle og tilsett majones, sennep, gressløk og dill.
Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Server med godt brød, og pynt med litt dill.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
