
Grillet lårfilet BBQ med caprese og hjemmelaget hvitløksbaguette
Ingredienser
Caprese
Hvitløksbrød
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Retten som passer perfekt til en kveld med vennegjengen
Slik gjør du
Stek Grillet lårfilet BBQ slik det står i anvisningen.
Fremgangsmåte caprese:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Sil av vesken av mozarellakulene.
Vask tomatene og vend dem i litt olivenolje.
Bak tomatene på et bakepapir.
Etter 10 minutter legger du på mazarellakulene og stek videre i 5 minutter.
Plukk en god hånd med basilikumblader.
Rør sammen eddik og olivenolje. Smak til med salt og sort pepper.
Fremgangsmåte hvitløksbaguette:
Forvarm ovnen til 160`C
Skjær roten av hvitløken.
Vend hvitløken i olivenolje før du pakker den inn i litt aluminiumsfolie.
Bakes I 20 minutter eller til den blir helt myk.
Avkjøl hvitløken litt, klem ut innmaten i en bolle.
Rør godt sammen med temperert smør.
Rulles til en smal pølse i matpapir, settes kaldt.
Når smøret er kaldt, skjær gode skiver.
Skjær snitt i baguetten og sett en skive smør i hver spalte i baguetten.
Før servering, stek hvitløksbaguetten på 220 grader i 8-10 minutter.
Server lårfileten med caprese og hvitløksbaguette.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
