
Grillet lårfilet BBQ med hummus og ovnsbakte asparges og gulrøtter
Ingredienser
Hummus
Ovnsbakte asparges og gulrøtter
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sunn og enkel kylling middag med BBQ smak
Slik gjør du
Stek Grillet lårfilet BBQ slik det står i anvisningen.
Fremgangsmåte hummus:
Sil av vesken på kikertene.
Ingefær og hvitløk rives.
Sjalottløken og chilien finkuttes.
Freses med litt olivenolje i en stekepanne til løken er blank.
Ha kikerter, spisskummen, tahini og vann i gryta.
Bland godt sammen. Kok i fem minutter.
Ha alt over I en blender og kjør til en glatt krem.
Kjør inn olivenolje og saften av en sitron.
Same til med salt og cayennepepper.
Varmes opp før servering.
Fremgangsmåte ovnsbakte asparges og gulrøtter:
Forvarm ovnen til 230 grader.
Skrell asparges og gulrot.
Gulrot deles I strimler på langs.
Om aspargesen er tykk kan den deles en gang på langs.
Vend gulrot og asparges i litt olivenolje og salt.
Legg dem over på et bakebrett med bakepapir, spre dem utover.
Bakes I 10-15 minutter.
Rødløken finkuttes.
Cashewnøttene knuses med flatsiden på kniven.
Urtene renses og kuttes grovt.
Asparges og gulrot legges over på et fat og toppes med cashew, løk, urter og yoghurt.
Dander fatet med kyllingen, hummus og de ovnsbakte gulrøttene og asparges.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
