
Høstlig salat med kylling og bakte epler
Ingredienser
Stekt søtpotet og eple
Salat

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lun salat med høstens epler.
Slik gjør du
Bakte søtpoteter og epler
Sett ovnen på 225 grader.
Skrell søtpoteten, kutt den i terninger og legg den på en bakepapirkledd stekeplate. Hell på litt olivenolje og dryss på litt salt.
Kutt eplene i båter med skall og legg de på stekeplaten sammen med søtpoteten.
Bak eplebåter og søtpotet i ovnen i 15 minutter til de er godt bakte og gylne.
Salat
Legg grønnkål på et stort fat og vend inn litt olivenolje og sitron med hendene.
Legg stekt og skivet Cæsar kylling over grønnkålen. Ha deretter i søtpotet og eplebåter.
Rist hasselnøtter i en stekepanne og ha over salaten.
Topp med balsamicosirup og chiliflak.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

