
Høstpanne med sesongens sopp
15 min | Enkel
Ingredienser
3 stk
Gårdsegg XL
200 g
Sjampinjong
200 g
Kantarell eller annen sopp
150 g
Spinat
150 g
Grønnkål
1 ss
Smør til steking
1 stk
Klype chiliflak
1 stk
Klype salt og pepper

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Høstens deiligste råvarer finner du i skogen om høsten. Prøv denne gode høstpannen til søndagsbrunchen!
Slik gjør du
- Rens og kutt soppen i biter.
- Varm smør i en stekepanne og ha oppi soppen, la den surre til det meste av vannet har fordampet.
- Vask spinat og grønnkål og ha det i pannen.
- Strø over salt og pepper og la det surre et par minutter.
- Knekk eggene og ha i pannen og dryss over chiliflak.
- Server pannen rett på bordet når speileggene er klare, gjerne med godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

