
Kylling farfalle suppe
min |
Ingredienser
0.5 ss
Olivenolje
0.5 stk
Gul løk
1 fedd
Hvitløk, fersk
200 g
Pastasaus, rød
6 dl
Kjøttbuljong
200 g
farfalle pasta
10 g
basilikum, fersk, grovhakket
50 g
Mozzarella
1 pk
Spiseklar soltørket tomat
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En herlig og mettende rett som kombinerer den deilige smaken av kylling med den unike formen til farfalle-pasta.
Slik gjør du
Varm olje i en kjele. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og fres på middels høy varme i 3minutter. Tilsett så tomatsaus og kjøttbuljong. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter.
Tilsett pasta og grovhakket basilikum. La det koke til pastaen er gjennomkokt. Rør litt underveis og fyll på med væske om det blir for lite.
Bland til slutt Spiseklar inn i suppen og la den småkoke i noen minutter til kyllingen er varm.
Serverretten i skåler. Topp med revet mozzarella og basilikum. Ha gjerne noe brød ved siden av.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 1.5 +
