
Kyllinglår med soyamarinert agurksalat
min | God og lettlaget
Ingredienser
4 stk
kyllinglår
1 stk
agurk
2 stk
grillet paprika (kan kjøpes ferdig på glass)
2 ss
soyasaus
2 ss
sesamolje
1 ts
revet ingefær
1 stk
kryddermål cayennepepper
1 stk
saften av 1 stk lime
4 ss
peanøtter
Frisk koriander

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Rå kyllinglår krydres/marineres før de stekes i ovn på 180 -210° C i 35-45 minutter. Evt. varmes ferdig stekte lår i 15-20 minutter til skinnet er sprøtt.
Skrell og skjær agurken i biter, paprika stekes/grilles og blandes med soyasaus, sesamolje, revet ingefær, cayennepepper og saften av lime. Dryss over hakkede peanøtter og pynt med frisk koriander til slutt.
Serveres med ris eller nudler.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

