
Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat
30 min | Sommerlig
Ingredienser
250 g
Cherrytomater
2 stk
Fedd hvitløk
4 ss
Olivenolje
1 pk
Ruccola
2 stk
Håndfull basilikum
4 stk
Fersk mozarella
2 ss
Ristede pinjekjerner
1 stk
Salt og pepper etter smak

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varm og deilig lunch salat.
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Knus hvitløksfeddene og legg sammen med cherrytomater og olivenolje i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og bland sammen. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella, ruccola, og topper med kylling og ristede pinjekjerner olivenolje og friske urter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

