
Kyllingsuppe med bacon, bønner og pasta
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varmende suppe på kalde kvelder.
Slik gjør du
Kutt alle grønnsakene i like terninger.
Stek bacon i en middels stor kasserolle til det er gyllent.
Tilsett selleri, løk og gulrøtter og stek i 3 minutter.
Ha i fennikel, purre og hvitløk og stek i 3 minutter imens du blander det godt sammen.
Tilsett krydder, røkt paprika og chiliflakes og stek i 2 minutter.
Ha i buljong og bønner og gi det et oppkok, sett på ett lokk og la det småputre i 10 minutter.
Ha i ferdig stekt & skivet kylling og pasta, sett på lokket igjen og la det koke til pastaen er al dente.
Gårdsklekket kyllingfilet: Stek kyllingfilet etter anvisning på pakken.
Vend inn gressløk og basilikum. Spar litt til toppingen.
Fordel i suppeboller og strø på pecorino, basilikum og gressløk.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

