
Kyllingtaco med chimichurri, guacamole og balsamicosyltet løk
min | Enkel
Ingredienser
0 kg
1 pakke Flammegrillet kylling
0 kg
1 pakke lomper eller tacolefser
0 kg
Rømme
0 kg
Ost
0 kg
Salsa
0 kg
1 mango
0 kg
CHIMICHURRI:
0 kg
2 dl koriander
0 kg
2 dl bladpersille
0 kg
1 grønn chili
0 kg
2 store fedd hvitløk
0 kg
1 dl olivenolje
0 kg
2 ss hvit- eller rødvinseddik
0 kg
Saften fra 1/2 lime
0 kg
SYLTET LØK:
0 kg
1 rødløk
0 kg
2 dl balsamico
0 kg
1 dl sukker
0 kg
2 dl vann
0 kg
GUACAMOLE:
0 kg
2 godt modne avocado
0 kg
Saften fra 1/2 lime
0 kg
En liten neve koriander
0 kg
Salt og pepper

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En rask og velsmakende vri på tacoen. Oppskrift fra Gitte & Filip.
Slik gjør du
Kutt kyllingen og mangoen i biter.
Chimichurri:
Finhakk koriander, bladpersille, hvitløk og chili. Ha ingrediensene i en bolle og bland inn olivenolje, limejuice og eddik. La chimichurrien stå i ca 20-40 minutter å godgjøre seg før du spiser den.
Balsamicosyltet rødløk:
Skrell og kutt rødløk og ha den i en liten kjele. Ha de andre ingrediensene i kjelen og kok opp. Når blandingen har kokt opp skrur du av varmen, og har blandingen i en skål. La løken trekke i laken et par timer, hell deretter av væsken.
Klassisk guacamole:
Mos avocado i en bolle. Skvis inn limejuice og finkuttet koriander. Smak til med salt og pepper.
Topp lomper eller lefser med kylling, ost, salsa, løk, guacamole, chimichurri, mango og rømme. Vel bekomme!
