
Rød-grønn kyllingwok
10 min | Enkel
Ingredienser
2 pk
Stekt og skivet kyllingfilet classic
250 g
eggnudler
1 dl
wok saus, ferdig
1 stk
paprika, i skiver
4 stk
vårløk, hakket

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Rask middag eller lunch på asiatisk vis.
Slik gjør du
Vask, rens og kutt paprika og vårløk.
Fres kyllingen i en wok panne med litt olje, sammen paprika og vårløk.
Kok nudlene etter anvisning fra pakken, hell av vannet og ha nudlene i wok pannen.
Tilsett wok sausen og la det steke sammen et par minutter til.
Topp med litt vårløk.
Serveringstips:
Topp med mer vårløk, og hvis du har sesamfrø og koriander passer dette også godt som topping.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

