
Kyllingwok
min | God og lettlaget
Ingredienser
400 g
kyllingfilet/2 pk Spiseklar soltørket tomat/kreolsk
2 stk
lime (saft og skall)
0.5 ss
syltet ingefær
2 ts
sambal oelek
3 ss
Kikkoman soya
1 ss
Ketjap Bentang
1 pk
risnudler
GRØNNSAKER
2 stk
gulrøtter
1 stk
løk
0.15 kg
brokkoli
3 stk
vårløk
1 stk
potte koriander

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hva er vel enklere enn hverdagswok?
Slik gjør du
Stek Kyllingfilet i biter i stekepanne.
Alternativ: Benytt gjerne stekt og skivet Mild Chili og Ingefær, som er spiseklar rett fra pakken.
Skrell og kutt grønnsakene fint. Ha i grønnsaker i pannen og stek lett noen minutter.
Dressing: Bland ingefær og lime skall, limesaft, soyasaus, Sambal oelek og Ketjap Bentang.
Kok risnudler som anvist på pakken.
Ha over med dressing og pynt med koriander.
Serveres gjerne med ris eller nudler.
Velbekomme!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

