
Marrokansk kyllingsuppe
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilige suppe med saftig kylling og spennende blanding av krydder
Slik gjør du
Tilsett en spiseskje olivenolje i en middels stor kjele over middels høy varme. Tilsett løk og stek tilde er blanke og myke, ca. 4-5 minutter.
Tilsett revet ingefær, hvitløk og alle krydder, og rør godt. La det steke i omtrent ett minutt.
Rør inn kikerter, hakkede tomater, artisjokker og oliven, og skrap bunnen av kjelen for å få medalt. Hell forsiktig i grønnsakkraften og rør til det er godt blandet.
Kok opp. Reduser deretter varmen til middels lav. Dekk til og la det småkoke i omtrent 10minutter.Legg til Spiseklar og rør om når det er igjen 3 minutter.
I mellomtiden, lag couscous, ris eller quinoa i henhold til anvisningene på pakken.
Server suppen med de couscous/ris/quinoa og pynt med fersk koriander hvis ønskelig.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 1.5 +
