micheling nugget
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

min | Enkel

En vri av kylling nuggets

Ingredienser

1 pk
Snack King Crispy Chicken Nuggets

Gressløkmayo

1 bunt
Gressløk
2 dl
Nøytral olje
1 neve
Spinat
2 stk
Eggeplommer
1 ts
Dijonsennep
1 stk
Sitron

Sylta beter

1 stk
Rødbeter
0.5 dl
Eddik
1 dl
Sukker
1.5 dl
Vann
Salt

Fenikkelkompott

1 stk
Fenikkel
2 stk
Sjalottløk
1 ss
Smør
1.5 dl
Sitronsaft
Salt
Pepper
1 neve
Dill

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En vri av kylling nuggets

Slik gjør du

  • Gressløk mayo: Kjør gressløk, en neve spinat og olje i en blender til oljen er grønn. Ha over i en kjele og varm opp til kokepunktet. Sil og sett kaldtVips eggeplommer og sennep i en bolle og spe med den grønne oljen. Smak til med salt og sitronsaft.
  • Sylta beter: Kutt tynne skiver av rødbete på mandolin. Stikk så ut i sirkler med en utstikker. Kok opp eddik, vann og sukker før du har i betene. La den trekke til den blir kald.
  • Fenikkelkompott: Kutt fenikkel og løk i brunoise/ små biter.Stek i smør til den blir mørt og blankt. Ha på litt vann og sitronsaft og kok videre til en kompott. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og litt finkuttet dill.

Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.