
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Snack King Crispy Chicken Nuggets
Gressløkmayo
1 bunt
Gressløk
2 dl
Nøytral olje
1 neve
Spinat
2 stk
Eggeplommer
1 ts
Dijonsennep
1 stk
Sitron
Sylta beter
1 stk
Rødbeter
0.5 dl
Eddik
1 dl
Sukker
1.5 dl
Vann
Salt
Fenikkelkompott
1 stk
Fenikkel
2 stk
Sjalottløk
1 ss
Smør
1.5 dl
Sitronsaft
Salt
Pepper
1 neve
Dill
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En vri av kylling nuggets
Slik gjør du
- Gressløk mayo: Kjør gressløk, en neve spinat og olje i en blender til oljen er grønn. Ha over i en kjele og varm opp til kokepunktet. Sil og sett kaldtVips eggeplommer og sennep i en bolle og spe med den grønne oljen. Smak til med salt og sitronsaft.
- Sylta beter: Kutt tynne skiver av rødbete på mandolin. Stikk så ut i sirkler med en utstikker. Kok opp eddik, vann og sukker før du har i betene. La den trekke til den blir kald.
- Fenikkelkompott: Kutt fenikkel og løk i brunoise/ små biter.Stek i smør til den blir mørt og blankt. Ha på litt vann og sitronsaft og kok videre til en kompott. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og litt finkuttet dill.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
