
Miso glaserte kyllingvinger
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Bruk hele kyllingen, og lag noe godt ut av kyllingvingene.
Slik gjør du
Stek Kyllingvinger i panne med olje på høy temperatur for å karamellisere de godt. Etter noen minutter sett ned varmen til lav styrke. Tilsett miso blandingen og la dette steke litt med kyllingvingene. Tilsett litt og litt vann for å fullføre tilberedelsen av kyllingvingene. Det skal ikke dekkes med vann, det skal bare tilsettes vann for at det ikke skal bli tørt i pannen så det brenner seg. Stek dem i ca. 10 minutter.
Server de ferdige kyllingvingene med litt kuttet vårløk, ristede sesamfrø og en liten klype med maldonsalt på toppen. Men pass på, miso er salt.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
