
Nirus pikante kyllingspyd
20 min | Enkel
Ingredienser
400 g
Kyllingkjøttdeig
120 g
Løk i terninger
4 stk
Fedd hvitløk
1 ts
Ingefær
1.5 ts
Salt
1 ts
Chilipulver
1 ts
Malt korianderfrø
1 ts
Malt bukkehornkløver
40 g
Paprika kuttet i terninger
2 ss
Finsnittet frisk koriander

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En rask indisk rett som passer perfekt alene, eller som en del av et tapasbord.
Slik gjør du
Bløtlegg grillpinner i vann.
Riv ingefær og hvitløk på rivjern.
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle, form til pølser og tre på spydd.
Legg spiddene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i 15 min. på 225 grader.
Pynt med løkringer og frisk koriander.
Retten smaker nydelig med raita som dip, papadam og mangochutney.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

