
President Obamas kyllinggryte
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varmende deilig gryte med kyllinglår.
Slik gjør du
Gni kyllinglårene inn med mel, salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stor kasserolle, og varm den opp på middels styrke.
Stek kyllinglårene i kasserollen til de er gylne.
Ha i løken. Når den er gyllen, ha i hvitløk, selleri og gulrøtter og stek mens du rører i 5 minutter.
Ha i cherrytomatene, og rør i to minutter.
Ha i chili, rosmarin, timian og laurbærbladene, og rør i 2 minutter.
Ha i kyllingbuljongen og rør godt rundt. Gi gryten et oppkok, før du senker styrken, og lar den småkoke i 45 minutter under lokk.
Rør inn basilikumblader rett før servering.
Server gryten med godt surrdeigsbrød .
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

