
Quinoa salat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sunn og syrlig quinoasalat med kylling
Slik gjør du
Ha quinoa frøene i en varm og tørr panne, og rist til de begynner å dufte godt. Tilsett dobbelt så mye vann som quinoa og kok forsiktig opp.
Skru ned varmen, sett på lokk og la quinoaen koke i 10 – 15 minutter.
Trekk kjelen av varmen og la lokket stå på i ytterligere 10 minutter.
Bruk en gaffel og rør forsiktig for å fluffe opp quinoaen.
Kutt paprika og agurk i små biter.
Bland sammen quinoa, spiseklar lårfilet, paprika og agurk.
Rasp skallet av en halv sitron og bland det inn i salaten.
Skvis over sitronsaft fra resten av sitronen.
Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper.
Nyt en deilig quinoasalat!

Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
