
Quinoasalat med spiseklar kyllingfilet
min |
Ingredienser
2 pk
Stekt & skivet kyllingfilet soltørket tomat
200 g
Qunioa(tørr)
200 g
Fetaost
1 potte
Mynte
Granateple kjerner,
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Kok Quinoa som anvist på pakken, kjøl ned.
Skrell, kutt og stek søtpotet i ovn med litt olje.
Skrell og kutt mango og eple i terninger, bland sammen og smuldre fetaost over.
Dander skivet kyllingfilet på toppen.

Dryss grovhakket mynte og granateple over salaten, og avslutt med å skvise litt lime over salaten.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
