
Regnbuesalat med stekt og skivet
20 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Stekt og Skivet Kyllingfilet Soltørket Tomat
0.5 stk
Rødløk, i små biter
0.5 stk
Rødkål. kuttet i småbiter
1 stk
Søt paprika, kuttet i småbiter
1 stk
Brokkoli stilk, kuttet i småbiter
1 stk
Stor gulerot, raspet
0.5 stk
Crispy salat
6 ss
Rød pesto med chili
200 g
Lett philadelphia ost naturell
2 stk
Godt brød, skivet

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig salat som holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Passer med brød, lompe eller lefser.
Slik gjør du
Salat
Kutt alle grønnsakene i små biter og legg de i en større bolle.
Tilsett kyllingen.
Tips:
Lag gjerne en større blanding, salaten holder seg fint i kjøleskapet i minst 4 dager. Ha salaten i lompe eller tortillalefse, så passer den perfekt som matpakke.

Dressing
Bland sammen Philadelphia ost og pesto, og bland dressingen inn i salaten.
Server med et par skiver godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

