
Kyllingramen
min |
Ingredienser
1.5 ts
Ingefær - revet
1.5 ts
Hvitløk - revet
1 ts
Sesamolje
7.5 dl
Kyllingkraft
1.5 ss
Soyasaus
1 ss
Mirin
100 g
Nudler
2 stk
Egg
2 stk
Gulrøtter
Sukkererter
Vårløk
Chiliflakes
1 pk
Spiseklar Naturell eller 1-2 stekte kyllingfileter
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kyllingramen med fyldige nudler og en rik, velsmakende kraft.
Slik gjør du
Tilsett ingefær og hvitløk i olje over middels varme i en kasserolle. Hell i kyllingkraften og kok opp. Tilsett deretter soyasaus og mirin.
Kok nudlene for seg selv i vann med litt salt til nudlene er kokte.
Kok egg til de er bløtkokt.
Fordel nudlene i serveringsboller og hell over suppe mens den er varm.Legg i Spiseklar kylling/stekt kylling, strimlet gulrot, sukkerter, hakketvårløk og et bløtkokt egg delt i to. Dryss over chiliflakes og server.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Høyt CO₂e-utslipp: 1.5 +
