
Salat med perlespelt og kyllingfilet
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Spiseklar soltørket tomat
150 gr
Perlespelt
1 pk
Kirsebærtomat (ca. 200gr)
1 stk
Hjertesalat
2 ss
Honning
1 stk
Paprika
200 gr
Jarlsberg
1 stk
Avokado
1 stk
Lime
Maldonsalt
Sort pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilig salat med perlespelt, kylling og blant annet avokado og marinerte osteterninger. Perfekt som lunsj!
Slik gjør du
- Kok perlespelten som beskrevet på pakken. La den renne av og avkjøl.
- Dele tomat i 2 og stek lett i panne m litt olivenolje, strø over maldonsalt.
- Del & rens avocadoen, kjør med stavmikser eller mos med gaffel til en myk røre, smak til med lime saft, salt & pepper.
- Kjør paprika & honning i kjøkkenmaskin / stavmikser til en `dressing. Kutt Jarlsberg i terninger og bland med honning & paprikadressingen, strø over maldonsalt.
- Strimle hjertesalat & bland med perlespelten, tilsett halvparten av osten & få med dressingen. Anrette på tallerken og toppe med mer ost, tomat, avocadokrem & kylling, toppe med litt salt, grov pepper & skvisa lime. Enjoy!
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
