
Spring Rolls
60 min | Rask og enkel
Ingredienser
2 pk
Spiseklar Stekt og skivet classic/soltørket tomat
8 stk
rispapir
300 g
risnudler (kokt i 5. min. etter anvisning på pakken, avkjølt i kaldt vann)
0.25 stk
rødkål
1 stk
hjertesalat
1 stk
gulrot
0.5 stk
agurk
0.5 stk
avokado
4 stk
jordbær
1 stk
kiwi
0.25 stk
bunt mynteblader
0.25 stk
bunt korianderblader
Peanøttsaus
1 dl
vann
2 dl
hoisinsaus
1 dl
kremet peanøttsmør
4 ss
juice av lime
0.5 stk
chili
1
håndfull finhakkede peanøtter
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Herlige spring rolls som passer perfekt til en parktur eller som lunsj i hverdagen.
Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene til peanøttsausen og sett til avkjøling. Pynt med finhakkede peanøtter og korianderblader.
Kutt grønnsakene i strimler på 3-4 cm.
Dypp rispapirene i lunkent vann (de skal kun våtes, ikke neddynkes i vann)
Dandér 3-4 grønnsaker, frukt og Spiseklar kyllingfilet i midten av et rispapir. Vær kreativ med farger og kombinasjoner!
Brett som en burrito og den er klar til å nytes 😊
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6-1.5
