
Sticky Bao Buns
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Krønsj pepper & urter
Bao buns
grønn hodekål
rødkål
agurk
gulrot
syltede reddiker
koriander
BBQ dressing
1 dl
BBQ saus
4 ss
soyasaus
1 ss
sesamolje
1 ss
risvinseddik
1 ss
sriracha
dressing til kyllingen
1 dl
majones
1 ss
spisskummen
1 ss
paprikapulver
1 ss
koriander
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Boa buns for store og små
Slik gjør du
Start med å lage BBQ dressing ved å blande sammen BBQ saus, soyasaus, sesamolje og risvinseddik.
Rør alt godt sammen.
Imens den koker så steker vi kyllingen crispy på begge sider og kutter den i biter.
Lag en dressingen til kyllingen ved å blande sammen majones, spisskummen, paprikapulver og koriander.
Bland det godt sammen før du tar kyllingen sammen med dressingen.
Damp bao-buns og dander de med grønn hodekål, rødkål, agurk, gulrot, kyllingen, syltede reddiker, koriander og bbq dressing.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
