
Syltet rødløk
10 min |
4 Porsjoner▾
- 2 Porsjoner
- 4 Porsjoner
- 6 Porsjoner
- 8 Porsjoner
Ingredienser
2 stk
Rødløk i skiver
3 dl
vann
2 dl
eddik
1 dl
sukker
Ingredienser
2 stk
Rødløk i skiver
3 dl
vann
2 dl
eddik
1 dl
sukker
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Skrell, og skjær løken i tynne skiver
Kok opp en blanding av vann, eddik og sukker.
Når blandingen koker, tilsett rødløk i skiver.
La løken koke i 8-10 minutter.
Løken er klar til å serveres direkte etter koking, men kan med fordel avkjøles i væsken, enten i gryta hvis servering samme dag, eller ha i et tett glass og sett i kjøleskapet. Løken har god holdbarhet og kan nytes over flere middager.
Håper det smaker!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
