
Wrap med kyllingfilet og koriander
min |
Ingredienser
Ingredienser
2 pk
Stekt & Skivet kyllingfilet naturell
4 stk
Tortillalefse
1 stk
Ristet blomkål(hode)
1 stk
Rødløk
3 ss
Eddik
1 ss
Vann
1 ss
Olivenolje
1 ss
Sukker
1 stk
Koriander(potte)
1 stk
Vårløk
Sortkål(4 blader)
Karrikrem
1 dl
Kesam naturell
Karri
Sukker
Salt
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fargerik og næringsrik lunsj som passer perfekt til treningen.
Slik gjør du
Kutt blomkål i små buketter. Vend i litt olje med salt og pepper. Stek i ovn på 220 grader i 10-15min, til dem blitt gyllende mørke.
Bland sammen eddik, vann og sukker i en bolle. Skiv opp rødløken tynt, legg den i eddiklaken.
Bland sammen kesam med karri, sukker og salt. Smak deg fram.
Skive vårløk og kutt kål i tynne skiver/strimler
Smør på karrikrem på tortillaen, ha på sort kål, rostet blomkål og kyllingen, toppe med vårløk, syltet rødløk og et godt knippe koriander!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
